Twingly söker utvecklare

Twingly är ett ledande företag inom leverans av data för omvärldsbevakning. I företagets produktportfölj finns kommersiella API:er för blogg-, forum-, dark web-, VK- och nyhetsdata. Twingly letar just nu efter utvecklare som kan förstärka utvecklingsteamet.

Arbetssätt

På Twingly jobbar vi i team och planerar arbetet enligt agila principer. Vi utvecklar testdrivet och det är alltid minst en person som granskar koden innan den tas i produktion. Git används med GitHub som plattform. Som team har vi ansvar för hela IT-miljön på företaget, allt från planering av inköp och installation av hårdvara till att skriva frontend-kod och hantera supportärenden.

Det här är en del av det du gör på Twingly:

Vi har kontor i centrala Linköping.

Teknikstacken

Vi arbetar främst i programmeringsspråket Ruby med mikroarkitekturtänk där applikationerna, och dess tjänster, kör hos Heroku. Kombinerat med detta har vi egna servrar där vi driftar applikationer, skrivna i Ruby och i C# (legacy-appar), och tjänster som databaser och sökmotorer.

För lagring använder vi PostgreSQL och MySQL. Memcached och Redis förekommer. I sökmotorväg använder vi oss av Manticore och Elasticsearch.

Vi har både Windows- och Unix-liknande operativsystem i våra miljöer. De Unix-liknande systemen består av Ubuntu, FreeBSD och OpenBSD.

Ytterligare saker man kan hitta hos Twingly är: RabbitMQ, Gearman, JRuby, Node.js, JavaScript, Jython, NGINX, HAProxy och Consul.

Kompetenser

Vi ser gärna att du:

Plus i kanten om du har erfarenhet av:

Förmåner hos Twingly

Startdatum: September
Plats: Linköping (distansarbete går bra)
Omfattning: Heltid

Skicka din ansökan till: developer-job-2022@twingly.com