Twingly söker utvecklare

Twingly är ett ledande företag inom leverans av data för omvärldsbevakning. I företagets produktportfölj finns kommersiella API:er för blogg-, forum- och nyhetsdata. Twingly letar just nu efter en utvecklare som kan förstärka utvecklingsteamet.

Arbetssätt

Vi jobbar i ett team och planerar arbetet enligt agila principer. När vi utvecklar är det testdrivet och det är alltid minst ett par ögon till som tittar till koden innan det åker ut i produktion. Vi använder git, med stöd av GitHub. Som team har vi ansvar för hela IT-miljön på företaget, allt från planering av inköp och installation av hårdvara till att skriva frontend-kod och hantera supportärenden.

Det här är en del av det du gör på Twingly:

Vi har kontor i centrala Linköping, men behöver du jobba på distans är det inga problem.

Teknikstacken

På de senaste åren har vi främst rört oss med Ruby och mikroarkitekturtänk där applikationerna, och dess tjänster, kör hos Heroku. Kombinerat med detta har vi egna servrar där vi driftar applikationer, skrivna primärt i C# och Ruby, och tjänster såsom databaser och sökmotorer.

För lagring använder vi PostgreSQL och MySQL, men även MSSQL, Memcached och Redis förekommer. I sökmotorväg använder vi oss av Sphinx och Elasticsearch.

Vi har både Windows- och Unix-liknande operativsystem i våra miljöer. De unixliknande-systemen består av Ubuntu, FreeBSD och OpenBSD.

Ytterligare saker man kan hitta hos Twingly är: RabbitMQ, Gearman, JRuby, Node.js, JavaScript, Jython, NGINX, HAProxy och Consul.

Kompetenser

Vi ser gärna att du:

Plus i kanten om du har erfarenhet av:

Förmåner hos Twingly

Startdatum: Flexibelt, gärna så snart som möjligt
Plats: Linköping (distansarbete går bra)
Omfattning: Heltid

Skicka din ansökan till: developer-job-2019@twingly.com